Consumator

Full Version: Ce faci cand se strica bicicleta?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bicicletele se mai si strica din cand in cand, mai sare lantul, mai faci o pana.. se intampla de toate.

Ce faci?
O duci la un service? Incerci sa o repari singur?
Ce recomanzi in caz ca se intampla ceva cu bicicleta?
Ultima oara cand am reparat o bicicleta ( a lu` tataia )... a trebuit sa-si cumpere alta Big Grin asa ca va recomand un service daca nu va pricepeti!
noi le reparam. Daca nu se mai poate, facem rost de alta.
Am un prieten foarte bun la chestii din astea si la el am apelat mereu. Este pasionat de biciclete, concurent la evenimente downhill, foarte OK si de bun simt.
Intotdeauna o repar eu, nu am fost niciodata la un service in legatura cu bicicleta.
si noi o reparam singuri.
Eu nu stiu sa ma "dau" pe bicicleta dar o sa isi zica experienta prietenul meu in domeniu care a fost un bmx rider inrait. Recomand un service la orice ora(asta cu conditia ca bita e putin mi hi-tech), Eu aveam un mira carbon fibre bike totul era hidraulic din cap pana la picioare si sincer sa fiu ma depasea unpic, dar aveam multi prieteni care la randul lor aveau bmx si mai multa experienta in domeniu decat mine(unii cu vreo 10 ani mai mari si tot atata exp in domeniu) asa ca tot timpu aveam pe cineva sa mi-o repare. Cat despre every day bike nu e greu de reparat, dar daca nu ai chef sa te umpli de vazelina atunci nenea cu service-ul va fi fericit sa te ajute $.$ Smile
Reference URL's