Consumator

Full Version: Tigai
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
voua vi s-a intamplat sa vi se scamoseze teflonul...in sensul ca parca ar fi zgariata tigaia in locuri multe multe si mici...si suprafata superioara sta mai ridicata in multe multe locuri?

cred ca fac o poza daca nu se intelege...

nu stiu cum se numeste firma dar deja 2 tigai au facut asta dupa o luna de folosire si mai ales dupa facutul clatitelor in ea...oare din cauza asta? . Inca nu se lipeste dar ...nu mai pot avea incredere...
mda. .cred ca asta s-a intamplat si cu tigaia noastra.. La inceput a fost putin 'scamosata', cum zici tu, apoi au inceput sa se desrinda bucatele de teflon... Acuma e o 'gaura in teflon'.. Nu se mai cojeste dar tot nu e ok..
hm...cea care s-a "scamosat" prima a ramas la stadiul asta de foarte multe luni. Poate ca nu a fost destul folosita ca sa se si desprinda sau sa se gaureasca...dar probabil urmeaza si asta.

Ce vreau eu sa stiu este: asta vi s-a intamplat doar la unele tigai, sau ati avut si tigai pe care le-ati folosit in egala masura si nu s-a intamplat asa ceva?
Vreau sa stiu daca pot spera la o firma de la care sa nu se intampla asa ceva.
Reference URL's